Polnost okusa tradicionalne hrenove omake
Intenziven vonj in rahlo pekoč okus, ki »odpre« vaš nos, sta lastnosti hrena, korenaste zelenjave, ki jo v številnih gospodinjstvih tradicionalno jemo v obliki omake s kuhanim ali pečenim mesom, pogosto med prazniki.
Z 69 % hrena in dodatkom tradicionalne recepture majoneze Zvijezda, zelenjave in začimb bo okus hrena Zvijezda navdušil ljubitelje pekočega okusa in tiste, ki imajo najraje intenziven okus hrena, medtem ko bo samim jedem zagotovil polnost okusa in aromo. Je popolna priloga za kuhano meso, jajca, šunko in se lahko uporabi tudi kot osnova za namaze, omake in solate.
Drugačna pikantnost
Najpomembnejša lastnost hrena je njegova specifična pikantnost, ki je ne začutite v grlu, temveč nosu. Hren že po prvih nekaj grižljajih očisti naše dihalne poti. Prav zato vsem jedem, v katerih ga uporabimo, doda novo dimenzijo, saj jih ovije v neobičajno pikantnost in intenziven vonj, ki ga vsi prepoznamo.